Menu

Kuchnia polska we współczesnym wydaniu

Nasze menu powstało we współpracy z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni tradycyjnej
roku 2018 wg przewodnika Gault&Millau Polska.

Przyrządzając dla Państwa nasze dania, zawsze opieramy się na składnikach, w które zaopatrujemy się u lokalnych dostawców,
dzięki czemu mamy pewność co do ich najwyższej jakości i świeżości.

Jednak Tawerna to nie tylko jedzenie. Ducha naszej 40-letniej historii czuć w każdym zakamarku,
a przyjemna atmosfera zachęca, by zagłębić się w tym doświadczeniu.

Zapraszamy na podróż w stronę tradycji, historii i na ucztę dla wszystkich zmysłów!

Lunch

*  Menu lunchowe obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 11.00-16.00

Przystawki, sałaty, zupy

Przystawki

Sałaty

Zupy

Dania główne

Mięsa

Ryby

Dania bezmięsne i roślinne

Desery i wina

Desery

Wina

A do tego…

W środku jeszcze szerszy wybór win, piw i napojów bezalkoholowych – soków, nektarów i napojów gazowanych

Rezerwacje

Korzystając z formularza zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez Administratora tej witryny.

Adres

Powroźnicza 19/20
Gdańsk

Kontakt

tel. 58 301 41 14
tawerna@tawerna.pl