Menu
Kuchnia polska we współczesnym wydaniu
Nasze menu powstało we współpracy z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni tradycyjnej
roku 2018 wg przewodnika Gault&Millau Polska.
Przyrządzając dla Państwa nasze dania, zawsze opieramy się na składnikach, w które zaopatrujemy się u lokalnych dostawców,
dzięki czemu mamy pewność co do ich najwyższej jakości i świeżości.
Jednak Tawerna to nie tylko jedzenie. Ducha naszej 40-letniej historii czuć w każdym zakamarku,
a przyjemna atmosfera zachęca, by zagłębić się w tym doświadczeniu.
Zapraszamy na podróż w stronę tradycji, historii i na ucztę dla wszystkich zmysłów!
Lunch
* Menu lunchowe obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 11.00-16.00
Przystawki, sałaty, zupy
Przystawki
Sałaty
Zupy
Dania główne
Mięsa
Ryby i owoce morza
Dania bezmięsne
Desery i wina
Desery
Wina
A do tego…
W środku jeszcze szerszy wybór win, piw i napojów bezalkoholowych – soków, nektarów i napojów gazowanych

Rezerwacje
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.
Adres
Powroźnicza 19/20
Gdańsk
