Menu
Kuchnia polska we współczesnym wydaniu
Nasze menu powstało we współpracy z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni tradycyjnej
roku 2018 wg przewodnika Gault&Millau Polska.
Un terzo delle persone che prendono https://www.ritrattosposa.eu/wp-includes/composer/cialis-generico-occorre-prescrizione-medica.html Viagra lo fanno acquistandolo online senza ricetta medica: a due decenni dal suo arrivo in commercio, la "pillola blu" è ancora il farmaco più comprato ...
Przyrządzając dla Państwa nasze dania, zawsze opieramy się na składnikach, w które zaopatrujemy się u lokalnych dostawców,
dzięki czemu mamy pewność co do ich najwyższej jakości i świeżości.
Jednak Tawerna to nie tylko jedzenie. Ducha naszej 40-letniej historii czuć w każdym zakamarku,
a przyjemna atmosfera zachęca, by zagłębić się w tym doświadczeniu.
Zapraszamy na podróż w stronę tradycji, historii i na ucztę dla wszystkich zmysłów!
Lunch
* Menu lunchowe obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 11.00-16.00
Przystawki, sałaty, zupy
Przystawki
Sałaty
Zupy
Dania główne
Mięsa
Ryby i owoce morza
Dania bezmięsne
Desery i wina
Desery
Wina
A do tego…
W środku jeszcze szerszy wybór win, piw i napojów bezalkoholowych – soków, nektarów i napojów gazowanych
Rezerwacje
Error: No posts found.
Make sure this account has posts available on instagram.com.